27 januari 2022

Zo makkelijk kan je afvallen

Vandaag aan de praatpaal vertel ik over iets wat eigenlijk wel relevant is voor iedereen. Vandaag ga ik het namelijk hebben over hoe jij op een makkelijke manier afvallen kan. Sommigen mensen hoeven zich hier nooit druk om te maken. Zij kunnen de hele dag door eten zonder dat er ook maar één kilo bij komt. Maar het merendeel van de mensen moet goed op zijn calorie-inname letten. Ik ben zeker één van deze personen. Door de pandemie ben ik zeker wel wat kilo’s aangekomen en ik ben niet de enige. Zo is het ook het fenomeen “corona-kilo’s” ontstaan. Vandaag praat ik met jullie over een manier waarop gemakkelijk afvallen mogelijk is. Ik heb namelijk laatst een pakket aan maaltijdvervangers gekocht. Dit zijn shakes die je snel en gemakkelijk kunt klaarmaken. Ik neem deze voornamelijk na het eten wanneer ik normaal gesproken mijn toetje neem. Voor mij werkt het tot nu toe heel goed.

 

Wat is de boosdoener?

Ik denk dat ik altijd al een redelijk gezond dieet volgde. Ik eet een gezond ontbijt, ik lunch niet heel uitgebreid en avondeten is vaak ook heel ligt. Tussendoortjes heb ik vaak niet eens in huis, dus waardoor kreeg dan toch die extra kilo’s? Ik kwam erachter dat mijn toetjes de boosdoeners waren. Daarom heb ik nu gezonde toetjes met weinig calorieën gevonden in de vorm van maaltijdvervangers. Toetjes zijn voor mij best belangrijk, daarmee sluit je het avondeten af. Maar gezonde toetjes met weinig calorieën zijn bijna nergens te vinden. Met mijn nieuw shakes kan heb ik een makkelijke manier gevonden om af te vallen. Tot nu toe werkt het echt. Ik ga waarschijnlijk binnenkort extra shakes bestellen om ook mijn ontbijt mee te vervangen. Op deze makkelijke manier afvallen is voor mij perfect, want heel veel extra moeite hoef ik niet te doen.

 

Blijven bewegen

Ook al heb ik mijn gezonde toetjes met weinig calorieën gevonden, ik moet toch blijven bewegen. Deze maaltijdvervangers zijn geen wondermiddel, maar zorgen er wel voor dat ik veel minder calorieën binnen krijg. Wees niet bang dat je te weinig voedingstoffen binnenkrijgt, daar zorgen deze shakes wel voor. Dat maakt deze makkelijke manier van afvallen ook zo fijn. Het kost weinig extra moeite, en alsnog werkt het. Zorg er wel voor dat je zelf blijft bewegen, dat is ontzettend belangrijk. Maar vooral door mij nieuwe gezonde toetjes met weinig calorieën krijg ik geen extra calorieën meer binnen. Ik moet alleen zorgen dat ik blijf bewegen. Dat ik noem ik nog eens makkelijk afvallen. Als jij ook klaar bent met jouw corona-kilo’s kan ik het je echt aanbevelen.