12 mei 2021

Wat voor soort kleding kun je laten bedrukken en waarom?

We zien dat de markt voor kleding bedrukken nog steeds meer dan groot is. Veel mensen vragen zich toch af waarom je jouw kleding zou laten bedrukken maar wij hebben wel een aantal goede voorbeelden voor je. Je kan dit namelijk zowel als particulier doen als zakelijk. Want, kleding bedrukken is nooit verkeerd en altijd leuk! We vertellen je er meer over.

Zakelijke bestellingen

We zien dat de zakelijke markt ook nog lang niet klaar is met kleding bedrukken. Binnen de zakelijke markt zien we veel bestellingen binnen komen voor polo’s, tshirts en hoodies. Veelal worden deze intern gebruikt, in bijvoorbeeld een showroom, of op beurzen. Dan worden er vaak meerdere varianten besteld en krijgt iedereen eigen kleding toegestuurd. Wel zo netjes als je er goed bijloopt. Uiteindelijk ben je het visitekaartje voor je bedrijf en is het prettig voor de werkgever als iedereen er ook goed en verzorgd uitziet.

Consumenten

De consument gebruikt bedrukte kleding voornamelijk thuis, voor de grap of voor feestjes. Het is natuurlijk leuk om iemand te feliciteren met iets door kleding te laten bedrukken. Zo zorg je voor een hilarische sfeer tijdens het weggeven van jouw cadeau. We zien dat tshirts het meest worden verkocht en daarna hoodies.

Wat kan je laten bedrukken?

Wil je nu zelf ook kleding laten bedrukken? Dan is het aan te raden hier eens goed in te duiken. Je kan bijvoorbeeld heel veel verschillende kledingstukken laten bedrukken met een print naar keuze. Denk hierbij aan tshirts, hoodies, truien, polo’s en bedrijfskleding. Tegenwoordig kan je er ook modieus bijlopen met een zelf ontworpen mondmasker wat je vrijwel overal moet dragen. Zo kan je lekker matchen met je bestaande kleding of direct een tshirt en mondmasker laten bedrukken naar wens. Ideaal toch? Bestel dus snel online!