30 november 2021

Twee dingen om eindelijk eens aan te pakken deze zomer

De zomer is in zicht en dat betekent eindelijk eens wat tijd voor jezelf. Op vakantie gaan gaat nog lastig worden met de huidige corona regels. Hierdoor heb je dus waarschijnlijk extra veel vrije tijd deze zomer. Maar wat kan je nou nog allemaal doen in deze vakantie? In deze blog geven wij je tips voor dingen om te doen tijdens deze zomervakantie.

Een make over voor je voertuig

Normaal is er altijd wel een excuus te bedenken om dit soort klusjes uit te stellen. In de zomer heb je hier tijd genoeg voor. Voor menig man is dit ook helemaal geen vervelende klus op het schoonmaken na natuurlijk. De zomer is dus de perfecte tijd om je auto, vrachtwagen of andere bedrijfswagen eens een make over te geven. Er zijn veel leuke upgrades te verkrijgen voor de cabine van een vrachtwagen of de binnenkant van je auto. Bezoek op internet bijvoorbeeld eens een truckshop om kijken wat er allemaal mogelijk is. Jouw vrachtwagen voorzien van truck interieur? Dan val je pas echt op!

Het goed opruimen van je huis

Waarschijnlijk ook een klusje waar je niet op staat te wachten. De zomer is het perfecte moment om eens een een dagje vrij te maken voor het schoonmaken van je huis. Vooral het weggooien van spullen is een goed idee. Heb je de hele zolder vol liggen met spullen die je niet meer gebruikt? Verkoop deze spullen dan. Maak een marktplaats account en verkoop hier al je spullen op die je niet meer gebruikt. Dit levert je ruimte en geld op. Een win win situatie dus.