30 november 2021
Slakkengel

Slakkengel

Je gezichtshuid jonger laten ogen? Koop een tube slakkengel

Bij de ene persoon gaat het natuurlijk heel wat sneller dan bij de ander, maar uiteindelijk ontkomt toch echt niemand eraan: je oud veroudert en dit wordt op een gegeven moment ook goed zichtbaar, jammer genoeg vooral in het gezicht. Wil je desondanks je huid wat jonger laten ogen en zoek je naar bij voorkeur natuurlijke middeltjes om dit doel kracht bij te zetten? Laat je dan eens verrassen door de kwaliteiten van slakkengel, soms ook slakkenslijm genoemd. Dit is inderdaad van slakken afkomstige slijm; een ideaal materiaal om lelijke plekjes in de huid weg te werken of te maskeren.

Welke stoffen zitten er zoal in slakkengel?

Er zitten in slakkengel veel nuttige stofjes die bijdragen aan het verjongen (of het jonger laten ogen) van de huid. Hierbij gaat het ten eerste om de vitaminen A, C en E. Andere nuttige stoffen in deze gel zijn onder meer elastine, collageen en allantoïne. Laatstgenoemde stof zorgt voor de afvoer van dode huidcellen en de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Slakkengel

Tips voor bij het gebruik

Als je inderdaad slakkengel gaat gebruiken om de huid in je gezicht mee te onderhouden, onthoud dan dat één portie per dag in principe voldoende is. Over het algemeen wordt aangeraden om niet meer te gebruiken. Verder is het zeer belangrijk dat je de gel goed uitwrijft over je hele gezicht. Laat dus geen (grote) resten gel op een bepaalde plek in je gezicht zitten.