12 mei 2021

OutdoorChef barbecues

 

Wanneer men het over barbecues heeft, denkt men in de eerste plaats aan de uitrusting om ze te maken. In de toeleveringssector is één van de namen die meestal naar voren komt het merk Outdoorchef. Dit is een fabrikant die een breed gamma toestellen aanbiedt voor het grillen of roken van welk soort voedsel dan ook. Het bijzondere van deze fabrikant is dat hij verschillende modellen barbecues aanbiedt die op verschillende soorten vuur werken. Onder de referentiemodellen vind je de Outdoorchef minichef. Het is een gasgrill zoals de beroemde Outdoorchef ascona.
Zoals je kan zien, biedt de Outdoorchef barbecue ontwerper apparatuur die werkt :

  • gas;
  • houtskool;
  • elektrisch.

Elk van hen is herkenbaar aan zijn configuratie, maar ook aan zijn naam. Wanneer bijvoorbeeld de OutdoorChef Ascona 570 G wordt genoemd, geeft de "G" op het einde aan dat dit model op gas werkt. Hetzelfde geldt voor de OutdoorChef Minichef 420 G.

Focus op de OutdoorChef Ascona 570 G barbecue

De Ascona 570 G is een multifunctioneel toestel voor het hele gezin. Het wordt gebruikt om verschillende soorten voedsel te koken, te grillen en te bakken.
Voor het ontwerp van dit toestel heeft de Zwitserse fabrikant gekozen voor een zacht design en een zeer praktische configuratie. Het is uitgerust met een afvoersysteem dat het bakvet en overtollig sap afvoert. Het heeft ook een EasyFlip trechtersysteem dat gemakkelijk te draaien is voor verschillende kookstanden. Hierdoor zijn het 2 grills in één voor direct en indirect grillen.
Dit kooktoestel heeft twee branders en een grill die breed genoeg is om een maaltijd voor 10 personen te bereiden. Het is ook uitgerust met een temperatuurindicator en een bijzettafeltje om keukengerei en de gasfles op te plaatsen. Om het vervoer te vergemakkelijken, heeft de ontwerper het ook voorzien van een in de hoogte verstelbaar mobiliteitssysteem.

Voorstelling van de OutdoorChef Minichef 420 G grill

De Outdoorchef Minichef 420 G is een ketelgrill die compact genoeg is voor kleine ruimtes. Hij is ontworpen voor picknicks in de tuin of gebruik op het balkon van het huis. Dit apparaat heeft ook een EasyFlip trechter voor grillen op hoge of lage temperatuur.
Het is gemaakt van geëmailleerd staal en heeft een vrij snel ontstekings- en verwarmingssysteem. Hij heeft dezelfde capaciteit als de OutdoorChef Ascona 570 G en wordt ook geleverd met een afneembare reiswagen.