30 november 2021
muurstickers

Mogelijkheden met een sticker

Wanneer we aan muurstickers denken, schieten de stickers je te binnen met mooie teksten die je in de slaapkamer of woonkamer op kunt hangen. Maar er zijn veel meer mogelijkheden met een sticker op de muur, ten eerste de ondergrond waar je de stickers aan kunt brengen. Afhankelijk van de ondergrond, zijn de stickers bijna aan te brengen op elke ondergrond ook zelfs buiten. Muren, deuren, loodsdeuren, plafond en nog veel meer, op plakhetzelf.nl vind je alle mogelijkheden.

Zakelijk of priv├ęgebruik

Ook voor het gebruik kun je de muurstickers overal inzetten, een prachtige decoratie voor de woonkamer of een mooie band met een logo door het kantoorgebouw heen. Je maakt gebruik van allerlei kleuren en soorten stickers, wil je geen randen om de stickers heen zien dan zijn contour gesneden stickers perfect om aan te brengen. Op deze manier hoef je er geen enkele twijfel over te hebben, of plakhetzelf.nl wel de sticker heeft die jij wilt hebben. Kies je eigen ontwerp, materiaal en bepaal de indeling van je sticker voor de perfecte decoratie.

muurstickers

Maak je kantoor vrolijk

Muurstickers kun je ook gebruiken om een ruimte helemaal anders aan te kleden, en een andere sfeer te geven. Ben je die witte muren in je kantoor ook zat, en wil je een prachtige muurvullende sticker die je helemaal zelf kunt ontwerpen ean aan kunt brengen? In de webshop van plakhetzelf.nl is het allemaal mogelijk, zelfs deuren kun je voorzien van een mooie sticker. Letters voor een toiletdeur in een openbaar gebouw, overal wordt een muursticker tegenwoordig gebruikt.