12 mei 2021
buitenspeelgoed kinderopvang

Leuk en toch verantwoord spelen

Wanneer je een kind naar de opvang brengt dan ga je er vanuit dat zij daar wat leren, maar natuurlijk moet er ook tijd zijn om te spelen. Vaak heeft het speelgoed een doel, leren ze ermee en toch heeft het ook een speelfunctie. Maar bij buitenspeelgoed kinderopvang moet het speelgoed ook veilig zijn, bij kinderspel.net heb je speelgoed voor buiten wat naast leuk ook erg veilig is. Veel speelgoed in de webshop kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, ideaal als het goed weer is.

Maak een leuk parcour buiten

Kinderen vinden het geweldig als zij met de andere klasgenoten een parcour aan kunnen gaan, natuurlijk wil iedereen winnen. Met het buitenspeelgoed kinderopvang zorg je voor een leuke strijd, en werken de kinderen vaak ook direct aan hun motoriek. Neem de vrolijk gekleurde rivierstenen, kinderen kunnen hier een parcour afleggen met als uitdaging om niet de vloer te raken. De motoriek van de kinderen wordt op deze manier goed getraind, je ziet dat het helpt bij de kinderen.

buitenspeelgoed kinderopvang

Perfect voor buiten

Met het buitenspeelgoed kinderopvang hoef je niet bang te zijn dat het speelgoed nat wordt, zowel felle zon als regen is het speelgoed tegen bestand. De enorme Lego blokken zijn ook erg leuk voor kinderen om mee te spelen, omdat ze uitgevoerd zijn in zacht materiaal kunnen kinderen er zich niet aan bezeren. Bij kinderspel.net heb je veel leerzaam speelgoed wat je zowel voor binnen als buiten uitstekend kunt gebruiken, al spelend leren de kinderen iedere dag iets bij.