30 november 2021
Serviesset kopen online

Een uniek servies

Wanneer je op zoek bent naar een uniek servies wat er schitterend uitziet, kun je met een serviesset kopen online precies de keuze maken die jij mooi vindt. Neem bijvoorbeeld het prachtige Portugese servies in de webshop van villaservies.nl, prachtig met de hand geschilderd en een natuurlijke uitstraling. Een karaf in de vorm van een tomaat, of kies je voor de aardewerk pot in de vorm van een paprika. Stuk voor stuk schitterende stukken serviesgoed waar je niet omheen kunt. Wil je iedereen versteld zien staan met deze stukken op je tafel, nu is je kans met dit servies.

Serviesset kopen online

Prachtige kleuren

Niet alleen de vormen van de verschillende natuurlijke producten zijn mooi om te zien, de kleuren die zijn gebruikt zijn zeer realistisch. De modellen zijn namelijk met de hand geschilderd, het merk staat bekend om zijn topkwaliteit serviesstukken. Voordeel is tevens dat het gewoon in de vaatwasmachine en magnetron kunt gebruiken, wat het eenvoudig maakt om vaker op tafel te zetten. Ben je een liefhebber van thee, kijk dan in de webshop van villaservies.nl ook naar de unieke en mooie theemokken in het assortiment. Wat je ook zoekt, je stelt je eigen perfecte servies samen om lang van te genieten.

Terug de tijd in

Servies kopen online hoef je niet alleen te doen voor een modern, kleurrijk of strak servies. Heb je een klassieke inrichting dan kun je dit compleet maken om voor een nostalgisch servies te gaan, hierbij heb je ook weer verschillende modellen en opdrukken om uit te kiezen. Het klassieke ronde bord met bloemetjes, prachtig gekleurd en echt uitgevoerd als vroeger. Hierbij zijn natuurlijk ook verschillende accessoires verkrijgbaar als een melkkannetje of sauskom. Maak de tafel compleet met deze prachtige stukken, waarbij je echt even terug de tijd in gaat en en geniet van de unieke uitstraling.