30 november 2021
laptop

Een laptop gezocht voor eenvoudig thuisgebruik? Neem een ideapad van Lenovo

Wie tegenwoordig op zoek gaat naar een nieuwe laptop en zich hierbij onvoorbereid stort op alle laptops die er beschikbaar zijn, die zal zeker versteld staan van de enorme variatie aan laptops die er bestaat. Om een eerste schifting te maken is het aan te raden je eerst af te vragen welk soort laptopgebruiker je eigenlijk bent. Heb je je nieuwe laptop bijvoorbeeld nodig voor eenvoudig en niet al te intensief thuisgebruik? Dan ben je al lang niet zo veeleisend als iemand die een krachtige laptop nodig heeft voor het thuis werken of het gamen. Hoe dan ook, een Lenovo ideapad is voor thuisgebruik ideaal. Deze laptops zijn namelijk gemaakt voor de zogeheten mainstreammarkt. Bovendien zijn ideapads van Lenovo niet al te duur.

Wat is Lenovo voor bedrijf?

Lenovo is een bedrijf dat al sinds 1984 bestaat, al wordt de naam Lenovo pas sinds 2004 gebruikt. Het is de grootste fabrikant van computers van China. Kijkend naar het wereldwijde marktaandeel is Lenovo eveneens leider. Je kunt dus wel stellen dat Lenovo een succesvol merk is met producten die kwalitatief goed zijn. Naast laptops maken ze onder meer smartphones, desktops en smart apparaten.

Lenovo ideapad

Belangrijk om alvast te weten over Lenovo’s ideapads

De ideapads van het Chinese merk Lenovo komen in vier verschillende series, namelijk de Flex-serie, de 300 serie, de Lenovo IdeaPad S serie en de Lenovo IdeaPad Creator. Als je een zo goedkoop mogelijke ideapad wilt, dan kun je het best zoeken in de S-serie. De afmetingen van de beeldschermen variëren tussen de veertien en de zeventien inch. Goed om te weten is tenslotte dat Lenovo ideapads erg dun zijn uitgevoerd. Dit maakt ze licht en handzaam; ideaal als je hem ergens mee naartoe wilt nemen dus!