30 november 2021
cupping kopen

Cupping kopen voor jouw praktijk

Er zijn verschillende manieren waarop je iemand kunt masseren. Iedereen kent de welbekende manieren wel dat het gebruik van je handen. Hier is een masseur of masseuse erg goed en en daarom hebben ze er ook hun werk van gemaakt. Er zijn echter ook nog een aantal andere technieken die ze kunnen toepassen bij het masseren. Zo heb je namelijk ook het zogeheten cupping kopen. Hiermee wordt er dan een cup op het lichaam geplaatst en wordt deze vacuĆ¼m gezogen. Voor je hiermee in de weer gaat is het aan te raden om jezelf goed in te lezen. Er kan namelijk ook van alles fout gaan als je het niet goed doet. Wanneer je dus een massagesalon hebt is dat misschien wel iets wat je ook wilt gaan aanbieden. Een extra service kan nooit kwaad.

cupping kopen
Man getting massage in the spa salon.Spa massage

Soorten cups

Als je dan gaat kijken naar de verschillende soorten cups die er zijn. Dan zijn er in grote lijnen eigenlijk twee soorten cups. Zo heb je namelijk cups van plastic, maar ook cups van glas. Beide cups hebben zijn eigen voor en nadelen. Glas bijvoorbeeld kent het voordeel dat ze makkelijk zijn schoon te maken. Je kunt ze zelfs in de vaatwasser stoppen. Een voordeel van de plastic cups is dat je ze gemakkelijk kunt meenemen. Ze zijn namelijk niet breekbaar en je kunt ze dus zorgeloos in een tas vervoeren. Glas daarentegen is wel breekbaar en dus een stuk moeilijker te vervoeren. Hou hier dus rekening wanneer je cupping kopen gaat.

Voor het gezicht

Je hebt ook nog verschillende groottes als je gaat kijken naar de cupping kopen. Je hebt namelijk speciale cups die je kunt gebruiken op je rug, die zullen dan ook iets groter zijn dan de rest omdat je rug ook vrij groot is. Als je dan naar de cups kijkt voor het gezicht zul je zien dat die juist iets kleiner zijn.