31 juli 2021

Alles wat je moet weten over dieet producten

Als je wel eens een dieet hebt gevolgd weet je hoe moeilijk dat kan zijn en hoe frustrerend het is als de resultaten alleen maar tijdelijk zijn. Het probleem met veel diëten is dat ze niet zijn opgegeven door een expert. Veel mensen diëten maar door alleen maar groente en fruit te gaan eten of extreem veel te sporten. Dit soort strategieën werken af en toe op de korte termijn wel, maar op de lange termijn niet. Daarnaast werkt dit ook niet voor iedereen. In deze blog vertel ik waarom dat het geval is. Ook vertel ik wat je kunt doen met dieet producten, en waar je lekkere en verantwoorde dieet producten koopt. Veel leesplezier!

Waarom gezond eten en sporten niet voor iedereen genoeg is

Gezond eten en sporten wordt altijd als het advies gegeven aan mensen die wat kilo’s willen afvallen. Op zich is dit goed advies, want sporten en gezond eten is voor ieder mens belangrijk. Toch zitten er ook wat problemen aan. Heel veel mensen hebben simpelweg een systeem in hun lichaam waardoor ze met gezond eten en sporten niet afvallen, maar enkel op gewicht blijven. Terwijl er ook mensen zijn die na twee weken sporten vier kilo kwijt zijn. Voor de mensen in de eerste categorie kan het helpen om een maaltijd per dag te vervangen met een versie die laag in calorieën is. Zo breng je je calorie inname onder je verbranding, en ga je vet verbranden.

Dieet producten die als vervanging dienen voor maaltijden

Er zijn tegenwoordig veel dieet producten beschikbaar die dienen als vervanging voor een maaltijd. Maar vaak zijn dit eindeloze shakes, waar niemand blij van wordt als je dit weken moet drinken. Er zijn gelukkig ook echte maaltijden, maar dan een lagere calorie versie dan hoe je de maaltijd normaal gesproken zou maken. Maar die moet je wel even zien te vinden.

Waar koop je lekkere en verantwoorde dieet producten?

Een lijn die veel dieet producten verkoopt die niet enkel vloeibaar zijn is SLIMdiet. Hier heb je keuze uit ontbijt, hoofdgerechten, toetjes, repen, soepen, en dranken. Zo kun je als avondeten lekker een omelet, pannenkoeken of aardappelkoekjes eten. Voor toetjes hebben ze mouses en een soort yoghurt. Voor het ontbijt is een hele reeks, zoals dranken, cappuccino's, havermout en zelfs brood! En de dranken zijn frisse fruitdranken die niet bomvol met suikers zitten. Wil je dus verantwoordelijke en gezonde dieet producten, probeer dan eens de lijn van SLIMdiet uit!