27 januari 2022

3 soorten pick-ups

Een pick-up truc: je kunt er van houden of je kunt het een ‘patserbak’ vinden. Dit type auto wordt veelal uit Amerika geïmporteerd en de vraag naar pick-uptrucs groeit. Vooral ondernemers schaffen een pick-up aan, vanwege de trekkracht. Het grote nadeel van een pick-up? Nederlandse parkeergarages zijn niet gemaakt voor deze auto’s. Wil jij meer weten over verschillende modellen? Lees dan snel verder.

Volkswagen Amarok

We trappen de reeks af met de Volkswagen Amarok. Een grote pick-up die indruk maakt wanneer hij langsrijdt. De Amarok is naast groot ook lang. Bepaalde versies voldoen aan de eisen van een grijs kenteken. Hierdoor kunnen bedrijven deze auto aanschaffen zonder BPM. Ook kun je hierdoor de BTW terugvragen! Deze functioneert erg krachtig, ook wanneer hij helemaal volgeladen is.

Dodge Ram

In Nederland is de Dodge Ram veruit het populairste model onder de pick-uptrucs. Een Dodge Ram kopen? Iedereen kan in deze auto rijden: of je nu in de bouw werkt of een nagelstudio hebt. De Dodge Ram biedt plaats aan 5 personen. Zowel nieuw als gebruikt is de Ram populair. Dit zorgt voor een solide restwaarde en lage afschrijving. Kijk voor het kopen van een Dodge Ram op Sellesautos.nl.

Ford F150

Tot slot willen wij het hebben over de Ford F150. Deze auto is geschikt voor elke klus, zowel on road als off road. In Amerika worden zo’n 900.000 modellen uit de F-serie per jaar verkocht. Deze auto gaat van 0 naar 100 in 6,3 seconden: dat is best snel voor zo’n groot model. Deze pick-up is vrij prijzig: voor consumenten beginnen de prijzen boven de €100.000.